Medicatie

Pagina

Medicijnen die tijdens het spreekuur worden voorgeschreven proberen we zo veel mogelijk direct mee te geven. Het preferentiebeleid dat alle zorgverzekeraars voeren maakt het voor ons echter erg lastig om alle voorkeursmedicatie op voorraad te hebben. Hierdoor kan het zijn dat u een dag later uw medicatie op kunt halen. Ook met recepten uit het ziekenhuis kunt u bij ons de hele dag terecht.

Herhaalrecepten:

Herhalingen kunnen worden aangevraagd via onze receptenlijn. Die werkt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Aldus bestelde medicijnen kunnen na 3 werkdagen worden opgehaald tussen 15:30 en 17:00 uur. Mocht het u niet lukken om deze lijn in te spreken, dan staat er bij de ingang van de praktijk een groene bak. De etiketten van de doosjes die u herhaald wilt hebben kunt u uitknippen en in deze bak gooien. Ook hiervoor geldt; na 3 werkdagen is uw bestelling op te halen tussen 15:30 en 17:00 uur. Wij vragen u zo veel mogelijk rekening te houden met deze afhaaltijden.

Bezorgen:

Bent u slecht ter been en niet in staat uw medicatie op de praktijk op te halen, dan bestaat de mogelijkheid om uw medicatie te laten bezorgen. Deze medicatie wordt altijd op maandagavond bezorgd, houdt u hier rekening mee bij het bestellen van uw medicatie.